Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Interplast στα πλαίσια της δυνατότητας εκμετάλλευσης ήπιων μορφών ενέργειας και προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά αντλιών θερμότητας αέρος – νερού, εξοπλισμένες με όλες τις διατάξεις, απαραίτητες για τη σύνδεση τους με το ενδοδαπέδιο σύστημα και ικανές να καλύψουν άνετα τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Με εύρος λειτουργίας θερμοκρασίας εξωτερικού αέρα, από τους -15ºC έως και τους +53ºC, η αντλία θερμότητας καθίσταται απόλυτα αξιόπιστη για θέρμανση και δροσισμό, ακόμα και για τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η αντλία θερμότητας είναι μια εξελιγμένη συσκευή, που εκμεταλλεύεται την προσφερόμενη από το περιβάλλον ενέργεια και την αξιοποιεί για τη θέρμανση και το δροσισμό οποιασδήποτε κατοικίας.

Συστήματα αντλιών θερμότητας

Compact

GTACompact18Ιδανική λύση για ήπια κλίματα και για εγκαταστάσεις που απαιτούν θέρμανση και ψύξη. Με δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού μέχρι 55οC, κρύου νερού από 5οC καθώς και δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία εξαιτίας του scroll συμπιεστή. Περιλαμβάνει αντλία νερού (κυκλοφορητή), δοχείο διαστολής και διακόπτη ροής. Δυνατότητα αντιστάθμισης με την εξωτερική θερμοκρασία και παράλληλης σύνδεσης με λέβητα. Λειτουργία με οικολογικό μέσο R-410Α. Μεγάλο εύρος ισχύος από 5 έως 40 kW.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Extended

GTAExtended13Μονάδες υψηλής απόδοσης, ενεργειακής κλάσης Α, με COP μεγαλύτερου του 4.2, για θέρμανση και ψύξη. Παράγει ζεστό νερό έως 60oC σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Έχει δυνατότητα παραγωγής ζεστών νερών χρήσης, δυνατότητα αντιστάθμισης και επιλογή χρήσης ηλεκτρικής αντίστασης για επιπλέον φορτίο. Με συμπιεστή τύπου scroll και με ψυκτικό μέσο R-410Α. Περιέχει ενσωματωμένο υδροστάσιο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Horus και Horus+

GTAHorus14Αντλίες θερμότητας για ιδιαίτερα “δύσκολα” κλίματα με χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν εξωτερικά ή εσωτερικά. Έχουν συμπιεστή τύπου scroll (Horus) ή scroll injection (Horus+). Δυνατότητα παραγωγής ζεστού (60οC) ή κρύου νερού, παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, σύνδεσης με λέβητα και αντιστάθμισης με την εξωτερική θερμοκρασία. Οικολογικό ψυκτικό μέσο R-407C.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Horus
Horus+

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα