ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ Α.Ε.

Η έδρα της επιχείρησης στεγάζεται στο 14,5 χιλ. Θεσσαλονίκης – Καβάλας σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 10.000 m2  με 2300 m2 στεγασμένες αποθήκες όπου υπάρχει πλήρης γκάμα ετοιμοπαράδοτων δομικών υλικών, υδραυλικών, ειδών θέρμανσης, πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Στην έδρα λειτουργεί  επίσης   έκθεση πλακιδίων & ειδών υγιεινής όλα απευθείας εισαγωγή από εργοστάσια της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας.

Στην Λητή Θεσσαλονίκης λειτουργεί το υποκατάστημα  με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλης της γκάμας  των προϊόντων.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ Α.Ε. χαρακτηρίζεται ως συνώνυμο της ποιότητας και της σωστής υπηρεσίας. Διαθέτει δικά της μεταφορικά μέσα για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Θέλοντας πάντα να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών της και των προϊόντων τους τα οποία συνοδεύονται με  πιστοποιητικά ποιότητας.

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κος Τουμπέλης Θεόδωρος και  αντιπρόεδροι Τουμπέλης Γεώργιος και Τουμπέλης Νικόλαος.

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας

Η εταιρεία μας συνεργάζετε με τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της κατασκευής και για τον λόγο αυτό εγγυόμαστε την ποιότητα και την αξιοπιστία των υλικών που σας προσφέρουμε.